Een levend schilderij…

Waar een vijver een verrijking kan zijn voor de tuin, kan een mooi aquarium een aanwinst zijn voor in huis. Een mooi ingericht aquarium met een leuk visbestand kan er uitzien als een levend schilderij, waar het oog constant naartoe getrokken wordt. Met het inrichten van een aquarium is er heel veel mogelijk, mits er natuurlijk rekening wordt gehouden met de eisen/wensen van de toekomstige bewoners. Kom gerust eens kijken op onze aquariumafdeling; er is altijd een ruime keus aan vis, zowel de bekende als minder bekende soorten! U vind bij ons heel wat vissoorten die geschikt zijn voor een wat kleiner aquarium, verscheidene corydoras-soorten, slakken en zelfs dwergklauwkikkers, maar bijvoorbeeld ook vissen die geschikt zijn voor een Hillstream-bak. En vergeet de prachtige Betta’s niet, er zwemmen altijd verscheidene Betta splendens mannen en vrouwen rond! U kunt de actuele voorraad in de winkel hier vinden: ‘Actuele Stocklist‘.

Er is in de winkel een uitgebreid assortiment aquariumdecoratie, voor (bijna) iedereen is er wel wat  leuks te vinden; kunstplanten, echte planten (ook drijfplanten en mos), verschillende soorten steen, kienhout, mangrove hout en spiderwood, maar ook mooie stukken ‘nephout’ en andere kunstdecoratie, al dan niet geschikt voor led-verlichting. En wat dacht u van een mooie achterwand? We hebben zowel posters voor achter het aquarium als hele mooie 3-d achterwanden voor in het aquarium. Een aantal van die achterwanden zijn ook ‘meerval-proof’!

Naast vissen, planten en decoratie hebben we uiteraard ook aquaria, verzorgingsproducten, techniek en toebehoren. U vind bij ons producten van o.a. Colombo, Superfish, Sera, Tropical, Hikari, Hobby, Nautic, HS-Aqua, Newa, Diversa en Easy Life en we zullen het assortiment steeds wat verder uitbreiden.

 

Bent u op zoek naar een vis of product welke wij (nog) niet in het assortiment hebben? Meld het gerust, wellicht kunnen we het voor u bestellen!