Het aquarium…

een levend schilderij.

Waar een vijver een verrijking kan zijn voor de tuin, kan een mooi aquarium een aanwinst zijn voor in huis. Een mooi ingericht aquarium met een leuk visbestand kan er uitzien als een levend schilderij, waar het oog constant naartoe getrokken wordt. Met het inrichten van een aquarium is er heel veel mogelijk, mits er natuurlijk rekening wordt gehouden met de eisen/wensen van de toekomstige bewoners. Kom gerust eens kijken op onze aquariumafdeling; er is altijd een ruime keus aan vis, zowel de bekende als minder bekende soorten. U vindt bij ons heel wat vissoorten die geschikt zijn voor een wat kleiner aquarium, verscheidene corydoras-soorten, slakken en dwergklauwkikkers, maar bijvoorbeeld ook vissen die geschikt zijn voor een Hillstream-bak. Vergeet de prachtige Betta’s niet, er zwemmen altijd verscheidene Betta splendens mannen en vrouwen rond. U kunt de actuele voorraad in de winkel hier vinden: ‘Stocklist aquariumvis‘.

Er is in de winkel een uitgebreid assortiment aquariumdecoratie; echte aquariumplanten, kunstplanten, verschillende soorten steen, kienhout, mangrove hout en spiderwood, maar ook andere mooie stukken (kunst)decoratie, al dan niet geschikt voor led-verlichting.

Naast vissen, planten en decoratie hebben we uiteraard ook aquaria, verzorgingsproducten, techniek en toebehoren. U vindt bij ons producten van o.a. Colombo, Superfish, Sera, Tropical, Hikari, Hobby, Nautic, HS-Aqua, Newa, Diversa en Easy Life en we zullen het assortiment steeds wat verder uitbreiden.

Bent u op zoek naar een vis of product welke wij (nog) niet in het assortiment hebben? Meld het gerust, wellicht kunnen we het voor u bestellen!