Aanleg

Vijveraanleg

Een vijver aanleggen begint met een idee en een schets en hierbij helpen we u uiteraard graag. Gerelateerd aan uw wensen en met onze kennis en kunde maken we een ontwerp en plan voor de aanleg van uw vijver. Gebaseerd op uw budget, het formaat, de locatie en de eventuele bewoners wordt vervolgens bepaald welk folietype en filtersysteem geschikt zijn voor uw toekomstige vijver en welke andere toebehoren er nog nodig zijn.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij een plan om een bestaande vijver aan te passen of te vernieuwen.

Inspiratie opdoen?

Op de pagina ‘Aanleg‘ (op dit moment onder constructie), staan wat foto’s van vijvers van onze klanten, wellicht kunt u hier wat inspiratie opdoen. Uiteraard zijn er op internet ook genoeg voorbeelden te vinden van de meest prachtige en uiteenlopende vijvers. U kunt ons natuurlijk altijd wat voorbeelden laten zien, zodat we een idee krijgen van wat u mooi vindt.

Materialen voor uw vijver

Sierviskwekerij Gert Kupers kan u alle materialen leveren die nodig zijn voor de aanleg, van basis tot afwerking. Hierbij kunt u denken aan: folie, filtersystemen, UV-lampen, (fontein-)pompen, luchtpompen, PVC, slangen, beplanting en overige toebehoren.

Aquarium

Naast de aanleg van vijvers kunnen wij u ook helpen met het inrichten van uw aquarium. In de winkel hebben wij diverse showaquariums staan waaruit inspiratie opgedaan kan worden. Naast het inrichten kunnen wij ook het onderhoud aan het aquarium voor u uitvoeren.